Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Nya korta YH-kurser för dig som vill gå vidare inom fastighetsbranschen

Nya YH-kurser för dig som jobbar i fastighetsbranschen

Nu har du som arbetar inom fastighetsbranschen fått nya möjligheter att stärka din kompetens inför framtidens hållbarhetsmål, helt utan kostnad. Eftersom kurserna är utformade så att du ska kunna studera på dina villkor, så går de utmärkt att kombinera med ditt jobb.

”Eftersom det här är en relativt ny studieform så är vi väldigt glada över att myndigheten för yrkeshögskolan har valt att bevilja så många nya kurser som berör fastighetsbranschen. Vi tror dessutom att den här studieformen passar branschens medarbetare bra och att många kommer att uppskatta den här möjligheten” säger Emil Bood, verksamhetschef på Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd.

Sen 2020 erbjuder yrkeshögskolan kurser upp till 99 poäng, motsvarande ett halvårs heltidsstudier. Syftet är att stärka möjligheten till kompetensutveckling och omställning. Kurserna är till för dig som behöver förnya din kompetens för att behålla jobbet, vill gå vidare till nya mer avancerade arbetsuppgifter eller vill byta bana i arbetslivet. Kurserna är flexibla när det gäller studietakt och studieform för att du ska kunna kombinera studier och arbete.

De nya YH-kurserna är framtagna för att möta framtidens behov av högaktuella och efterfrågade kompetenser inom fastighetsautomation, energieffektivisering, digitalisering och hållbarhet.

Du hittar kurserna genom att gå till Hitta din utbildning och välja utbildningsnivå: Korta kurser, YH.

Läs mer om de nya kurserna som har beviljats på Myndigheten för Yrkesutbildningars websida. Mer specifik information om kurserna, datum och hur du ansöker hittas på respektive utbildningsanordnares websida.

Fler nyheter

Välkommen hem till fastighetsbranschen på Yrkes-SM i Karlstad!

Snart är det dags för Yrkes-SM i Karlstad och vi på fastighetsbranschen.nu kommer att vara där för att berätta om fastighetsbranschen, dess yrkesroller, utbildningar och möjligheter. Vi…

Läs mer

Ta högskolevägen in till fastighetsbranschen i höst – sista ansökningsdag 15 april!

Ta det första steget hem till fastighetsbranschen – sök högskole- och universitetsutbildningarna som ger dig den kunskap och kompetens som efterfrågas för en lång tid framöver. Med…

Läs mer