Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Välkommen hem till fastighetsbranschen på Yrkes-SM i Karlstad!

Snart är det dags för Yrkes-SM i Karlstad och vi på fastighetsbranschen.nu kommer att vara där för att berätta om fastighetsbranschen, dess yrkesroller, utbildningar och möjligheter.

Vi kommer att dela ut vår nya broschyr, bjuda på en massa godis och visa hur vårt Robloxspel funkar. Vi kommer även att gästas av fastighetsföretag från Värmland vilket gör att du som besöker oss kommer att kunna prata med människor som jobbar som exempelvis fastighetstekniker, fastighetsvärd och fastighetsförvaltare direkt i vår monter. Vi kommer även att hålla dagliga seminarier om fastighetsbranschen och dess möjligheter på Yrkes-SMs scen inne i mässhallen.

Dessutom kommer du som går i högstadiet att få möjlighet att ansöka om PRAO-plats hos KBAB, Kristinehamnsbostäder och NWT fastighet. Så se till att komma förbi och prata med oss, vi finns på plats under alla dagar!

Yrkes-SM är gratis att besöka och öppet för alla. Här kan du läsa mer om öppettider, hur du gör för att ta dig dit och annat som kan vara bra att veta. Vår monter kommer att ligga ganska nära mitten i Tingvalla Isstadion, den stora arenan där Yrkes-SM hålls.

Vi ser så mycket fram emot att få träffa alla er och berätta om vår fantastiska bransch. Varmt välkommen hem till fastighetsbranschen.nu på Yrkes-SM 2024!

Fler nyheter

Ta högskolevägen in till fastighetsbranschen i höst – sista ansökningsdag 15 april!

Ta det första steget hem till fastighetsbranschen – sök högskole- och universitetsutbildningarna som ger dig den kunskap och kompetens som efterfrågas för en lång tid framöver. Med…

Läs mer
Abdi

Uppdatera dina karriärmöjligheter! Sök en snabb YH-kurs!

YH-kurser passar oftast dig som redan jobbar i branschen men vill förnya din kunskap, växa i din nuvarande roll eller byta karriär. De är flexibla för att…

Läs mer