Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Här hittar du höstens YH-utbildningar som fortfarande är öppna för ansökningar.

Plant Worker Using a Computer

Är du en person som gillar att lösa tekniska problem, se till att det administrativa fungerar, leda människor och bidra till ett mer hållbart samhälle?

Har du dessutom inte bestämt dig för vad du ska göra i höst men tycker det är viktigt med trygga anställningar, frihet under ansvar och möjligheter att utvecklas på jobbet? Då är du varmt välkommen att starta din nya resa mot en karriär i fastighetsbranschen.

Här hittar du listan med höstens alla yrkeshögskoleutbildningar som är öppna för sena anmälningar. Där finns bra utbildningar till t.ex.  drift- och fastighetstekniker, fastighetsförvaltare och fastighetsingenjör, alla yrken som efterfrågas av branschen.

Vill du veta mer om fastighetsbranschen och våra yrkesroller? Läs mer här.

Fler nyheter

Välkommen hem till fastighetsbranschen på Yrkes-SM i Karlstad!

Snart är det dags för Yrkes-SM i Karlstad och vi på fastighetsbranschen.nu kommer att vara där för att berätta om fastighetsbranschen, dess yrkesroller, utbildningar och möjligheter. Vi…

Läs mer

Ta högskolevägen in till fastighetsbranschen i höst – sista ansökningsdag 15 april!

Ta det första steget hem till fastighetsbranschen – sök högskole- och universitetsutbildningarna som ger dig den kunskap och kompetens som efterfrågas för en lång tid framöver. Med…

Läs mer