Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Du har fortfarande möjlighet att starta en ny karriär i fastighetsbranschen – redan i höst!

Flera utbildningsanordnare har förlängt ansökningstiden till ett antal yrkeshögskoleutbildningar inom fastighetsområdet så ta chansen att starta eller byta karriär redan i höst. En karriär inom fastighetsbranschen innebär goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningar, möjligheter att göra människors vardag bättre och bidra till ett mer hållbart samhälle.

YH-utbildningarna som fortfarande är öppna för anmälan startar i augusti och september och gäller drift- och fastighetstekniker, fastighetsingenjör eller fastighetsförvaltare. De flesta utbildningar är bundna till en specifik studieort men några erbjuds som distansundervisning.

Du hittar hela listan med utbildningar som fortfarande är öppna för anmälningar här:

Yrkeshögskolans utbildningar inom fastighetsområdet med sena anmälningstider

Vill du veta mer om de olika yrkesrollerna och vår bransch? Klicka på länkarna nedanför.

Om fastighetsbranschen.

Om fastighetstekniker, fastighetsingenör, fastighetsförvaltare och våra andra yrkesroller.

Fler nyheter

Välkommen hem till fastighetsbranschen på Yrkes-SM i Karlstad!

Snart är det dags för Yrkes-SM i Karlstad och vi på fastighetsbranschen.nu kommer att vara där för att berätta om fastighetsbranschen, dess yrkesroller, utbildningar och möjligheter. Vi…

Läs mer

Ta högskolevägen in till fastighetsbranschen i höst – sista ansökningsdag 15 april!

Ta det första steget hem till fastighetsbranschen – sök högskole- och universitetsutbildningarna som ger dig den kunskap och kompetens som efterfrågas för en lång tid framöver. Med…

Läs mer